Antena Meniu Search
x

Ponta vrea sa le ia masinile vitezomanilor

Vitezomani, stati cu ochii pe kilometraj. Daca va place viteza, s-ar putea s-o mai prindeti doar cu trenul. Premierul Victor Ponta propune noi norme rutiere care sa duca pana la confiscarea automobilelor celor care comit infractiuni pe drumurile publice

Vezi și

Reactia premierului a venit dupa numarul mare de accidente care au avut loc de sarbatori. Acesta cere noi norme rutiere care sa scada infractiunile pe sosele. Legi dintre cele mai drastice. “Toti apostolii proprietatii s-au simtit lezati ca as vrea sa confisc masina cuiva care merge cu 200 de kilometric pe ora printr-un sat din Romania”, a spus Victor Ponta.

Doar ca premierul se loveste chiar de mama tuturor legilor si anume Constitutia. Aceasta apara dreptul la proprietate. Victor Ponta insa e hotarat sa nu cedeze. “Eu cred ca ar fi bine si sunt dispus sa fiu luat de guler si dat afara”, a mai precizat premierul.

Politistii rutieri se apara si sustin ca au elaborat deja un nou cod cu sanctiuni mult mai aspre care merg pana la 100 de puncte amenda pentru unele abateri. Doar ca proiectul sta in Parlament de ani buni.

Anul trecut, 2.000 de romani si-au pierdut viata in accidente rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Ponta vrea sa le ia masinile vitezomanilor