Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băiat de 17 ani din Târgu Jiu e căutat în toată țara. Florin a dispărut de câteva ore

Un adolescent de 17 ani este căutat de polițiști după ce a dispărut din unitatea în care era instituționalizat, la Târgu Jiu.

de Ana Maria Ghiarasim

la 10.09.2020 , 12:16

Florin a dispărut dintr-un Centru de Primire în Regim de Urgență a Minorului Târgu Jiu Florin a dispărut dintr-un Centru de Primire în Regim de Urgență a Minorului Târgu Jiu
  • Băiatul era beneficiar al Centrului de Primire în Regim de Urgență a Minorului Târgu Jiu.
  • Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate 54 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu și prezintă o aluniţă pe obrazul stâng sub ochi.

Popescu Constantin-Florin, beneficiar al Centrului de Primire în Regim de Urgență a Minorului Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar din centru și până în prezent nu a mai revenit.

Alertați de angajații centrului, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea la fața locului, persoana fiind pusă în urmărire la nivel național.

În continuare se desfăşoară activităţi specifice pentru depistarea minorului, acesta fiind cunoscut cu plecări repetate.

Articolul continuă după reclamă

Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate 54 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu și prezintă o aluniţă pe obrazul stâng sub ochi.

În momentul plecării tânărul era îmbrăcat în pantaloni de culoare negru, geacă de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare negru.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să  apeleze numărul unic de urgență 112.  

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un băiat de 17 ani din Târgu Jiu e căutat în toată țara. Florin a dispărut de câteva ore