Antena Meniu Search
x

Porcul de Crăciun se vinde şi pe trotuar, în cuşcă!

Cine n-are porc de Crăciun să-şi cumpere, chiar şi în Ajun. Direct de pe trotuar, acolo unde nu. închide niciodată. Şi acolo unde nu ajung niciodată controalele poliţiei.

Vezi și

La Călugăreni, la drumul mare, drum european, oamenii vindeau şi astăzi porcii în stradă. Fără avize, chitanţe sau măcar o garanţie scrisă că nu ajungi la spital. Urmăriţi un material filmat cu o cameră ascunsă.

Porc de vânzare. Nu în magazine sau pieţe, ci pe trotuar. Trotuarul de la Drumul European 70, din Călugăreni e locul unde se dă marea bătălie pe porci.

Unii vânzători îşi invită clienţii în curte să aleagă porcul. Alţii au animalele expuse ca la Zoo. Într-o remorcă la care au pus gratii. Aici le e mai uşor să-şi laude marfa. Cu pumnii.

Oferta e mai variată decât în supermarket. Pe stradă găseşti orice, de la organe la ceafă sau pulpă de porc.

În supermarket, fleica se vinde cu 18 lei, iar un kilogram de muşchi file ajunge şi la 24 de lei. Iar carnea de pe stradă nu doar că e mai ieftină, e şi mai sănătoasă.

Şi polişiţii au descoperit nereguli în sacrificarea şi vânzarea porcilor, dar nu aici. În urma controalelor la nivel naţional, 44 de infracţiuni şi 1.400 de sancţiuni în valoare de 1.000.000 de lei au fost aplicate până în Ajunul Crăciunului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Porcul de Crăciun se vinde şi pe trotuar, în cuşcă!