Antena Meniu Search
x

Video Portret de femeie puternică: Diana și Mădălina, două polițiste din Brașov care poartă cu mândrie uniforma

8 martie este ziua în care trebuie să ne amintim că suntem puternice şi că putem face orice, atât timp cât o facem cu plăcere. De altfel, în epoca modernă, vechile meserii ale bărbaţilor au atras tot mai multe femei, care au dovedit că profesia nu ţine cont de sex. Un exemplu vine din lumea poliţiştilor.

de Redactia Observator

la 08.03.2021, 17:32

Vezi și
  • Aparent dominată de bărbaţi, printre ei există şi femei care îşi fac meseria cu la fel de multă pasiune şi determinare

Cu politeţe şi fermitate femeia în Poliţie nu poate să nu atragă... multe priviri. Diana Cruţu este inspector la Poliţia Rutieră Braşov. Pasionată de mică de meseria de poliţist, astăzi, la 4 ani de când îşi poartă cu mândrie uniforma, spune că, dincolo de orice prejudecată, a făcut cea mai bună alegere.

Diana este toată ziua în teren. Când nu e în trafic, se ocupă de... siguranţa lui alături de o echipă de bărbaţi.

Diana Cruţu, Serviciul Rutier Brașov: Principalele activităţi pe care le desfăşor pe linie de Poliţie Rutieră sunt de sistematizare rutieră, respectiv verificări în teren privind starea drumurilor, a indicatoarelor, a amenajărilor rutiere, care sunt destinate creşterii gradului de siguranţă rutieră.

Cosmin Geosanu, Serviciul Rutier Brașov: S-a încadrat foarte bine! Peste aşteptările noastre la momentul la care a venit. Noi nu prea am fost obişnuiţi cu fete în serviciu, acum 10-12 ani, dacă aveam această discuţie, vă puteam spune că sunt numai bărbaţi în Poliţia Rutieră.

"Sunt mai civilizate. Mai cu bun simţ"

Şi Mădălina Gaşper este unul dintre agenţii de poliţie din Braşov de prezenţa căreia se bucură şoferii. 

Mădălina Gaşper: Noi, poate fiind considerate persoane cu mai multă răbdare, mai multă înţelegere, bărbaţii acordă un mai mare respect. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul Inspectoratelor de Poliţie din întreaga ţară lucrează sute de femei la fel de puternice care îşi fac datoria zi de zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Portret de femeie puternică: Diana și Mădălina, două polițiste din Brașov care poartă cu mândrie uniforma