Antena Meniu Search
x

Piteşti: În urmă cu şase luni, îşi pierduse fiica! Acum, a urmat-o şi el

Sfârşit dramatic pentru un piteştean de 44 de ani! Omul s-a înecat, ieri, după ce s-a aventurat să înoate între valuri. În urmă cu jumătate de an, bărbatul îşi pierduse fiica într-un mod cumplit

Vezi și

Sfârşit dramatic pentru un piteştean de 44 de ani! Omul s-a înecat, ieri, după ce s-a aventurat să înoate între valuri. În urmă cu jumătate de an, bărbatul îşi pierduse fiica într-un mod cumplit

Întins pe nisip, bărbatul de 44 de ani nu dă semne să-şi revină, în ciuda încercărilor disperate ale angajatului unui bar din apropiere. Zeci de turişti privesc îngroziţi scena.

În scurt timp, echipajul SMURD ajunge la faţa locului. Medicii încearcă la rândul lor să-l resusciteze pe bărbat, dar fără rezultat. Acesta era în vacanţă la mare cu logodnica lui, în momentul în care a intrat să înoate. Nu se ştie, încă, dacă i s-a făcut rău sau dacă a fost tras de curenţi. Cert este că n-a mai reuşit să ajungă singur la mal.

Povestea bărbatului este cutremurătoare. Trecuse, recent, printr-o dramă cumplită. Fiica lui de 16 ani a murit în decembrie din cauza unei hemoragii interne, cauzată de o sarcină extrauterină. Una pe care o ascunsese.

Când fetei i s-a făcut rău, în casă era doar mama ei vitregă, care nu a avut puterea să strige după ajutor. Tocmai luase un cocktail de medicamente, după ce tatăl copilei o anunţase că vrea să divorţeze de ea.

Bărbatul le-a găsit pe cele două. La acel moment, suspiciunile anchetatorilor erau de crimă. Mai exact, că mama vitregă ar fi încercat să-şi omoare fiica şi să-şi pună capăt zilelor. Ulterior, autopsia a făcut lumină. Femeia era nevinovată.

În decembrie, bărbatul găsit ieri înecat şi-a îngropat fiica. Trupul neînsufleţit va ajunge acum acasă, la Mioveni, în Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Piteşti: În urmă cu şase luni, îşi pierduse fiica! Acum, a urmat-o şi el