Antena Meniu Search
x

Povestea incredibilă a tinerei românce sechestrate timp de 10 ani într-un beci, în Italia. Tatăl Cristinei a absolvit Facultatea de Drept, dar nu și-a putut crește fiica

Cazul Cristinei Mihaela Condrea, românca ce a fost sechestrată și abuzată timp de zece ani de un italian, a impresionat o lume întreagă.

Cazul Cristinei Mihaela Condrea, românca ce a fost sechestrată și abuzată timp de zece ani de un italian, a impresionat o lume întreagă.

Tănăra de 29 de ani, plecată în urmă cu zece ani la muncă în Italia, a fost supusă unor orori inimaginabile de angajatorul ei. Avea doar 19 ani când s-a angajat ca îngrijitoare pentru mama celui care avea să-i devină torţionar. Câteva luni mai târziu, când femeia a murit, au început abuzurile. Au fost 10 ani de chinuri. 

Tatăl Cristinei, absolvent de Drept

Cristina s-a născut în Negrești, tatăl ei fiind un student la Drept care s-a îndrăgostit de Maria, o tânără săracă, pe care părinții lui nu au vrut-o sub nicio formă.

“Tatăl Mihaelei, Costică, era student la Facultatea de Drept. Eu am doar zece clase, dar a văzut că sunt harnică și frumoasă și ne-am luat. Foștii mei socri însă nu m-au vrut, că eram săracă. Atunci, ca să nu îngreunez situatia părintilor mei, am luat fetița, m-am urcat în tren și am venit la Cerchezu, unde aveam o soră”, povestește Maria Trofoșilă, scrie vremeanoua.ro.

Însă, viața celor douã, mamă și fiică, nu a fost deloc ușoară. Maria s-a căsătorit cu un bărbat cu care a mai făcut două fete și de care, ulterior, s-a despărtit. Cristina Mihaela a crescut în condiții modeste, a fost nevoitã sã munceascã de mică și să se întreținã. Adolescentă fiind, tânăra a plecat în stațiunea 2 Mai să muncească, s-a îndrăgostit de un tânăr și a dat viață unui copil.

“A plecat la 2 Mai să lucreze. Acolo a găsit un om cu care a făcut un copil. Familia băiatului era săracă, mama lui aduna de pe la gunoaie. Mi s-a fãcut milă și atunci aveam vaci, păsări și fata mea a zis că vine să locuiască cu noi, la Cerchezu”, a povestit femeia.

Apoi, Cristina s-a hotărât să plece în Italia la muncă. Potrivit mamei ei, o perioadă de timp, tânăra i-a trimis diverse sume de bani pentru copil, după care nu i-a mai dat niciun semn de viață.

Cristina devenise deja o victimă, fiind sechestrată într-o piviniţă, unde nu exista apă sau lumină. În urma abuzurilor repetate din partea italianului Aloisio Francesco Rosario Giordano, s-au născut doi copii. 

Rudele din Constanţa spun că au căutat-o ani întregi, dar nu au sesizat niciodată autorităţile. 

Acum, mama tinerei spune că a sperat tot timpul că este în viață. “Mă bucur că e în viatã. Mi s-a făcut rău când am aflat cum a fost ținută și că i-a dat sã mãnânce din gunoaie. Nu mai credeam nimic. Mă gândeam că va veni, cã o mai trece un an, doi… Am fost la biserici, am fãcut colive si am dat pomelnice, mă rugam la Dumnezeu să vinã fata mea acasă. Unii îmi spuneau: «Fata ta e moartã, are un cap de cenușă», dar eu niciodatã nu mi-am pierdut speranta că într-o zi va veni”, a mai spus mama Cristinei, potrivit sursei citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Povestea incredibilă a tinerei românce sechestrate timp de 10 ani într-un beci, în Italia. Tatăl Cristinei a absolvit Facultatea de Drept, dar nu și-a putut crește fiica