Antena Meniu Search
x

Povestea lui Vasile Lavric, supranumit ”Mâncătorul de Femei”

Povestea demnă de un roman poliţist care s-a construit în jurul vieţii lui Vasile Lavric, supranumit "Mâncătorul de Femei", pare că se apropie de final

Vezi și

Vasile Lavric. Cunoscut şi sub numele de "Mâncătorul de femei". O poreclă pe care şi-a dobândit-o după ce partenerele sale au dispărut, pe rând, în mod misterios. Trei surori pe care parcă le-a înghiţit pământul.

Criminaliştii au săpat în garajul din curtea casei părinţilor şi în două anexe gospodăreşti. Au folosit un aparat, special adus de la Bucureşti, pentru detectarea osemintelor. După câteva ore, au scos la suprafaţă oase ce par a fi umane.

Femeia cu care locuieşte acum bărbatul a fost mai deranjată de prezenţa jurnaliştilor, decât de anchetatorii care au făcut şanţuri prin curte.

Vasile Lavric e suspectat de moartea a trei surori. Filmul tragediei începe în 1995, când sora cea mică a soţiei lui Vasile Lavric a dispărut fără urmă. Ultima dată când a fost văzută urca în maşina cumnatului ei. Peste cinci ani, povesteşte mama fetelor, bărbatul a pus ochii pe o altă cumnată.

După ce Ramona a dat naştere unui copil, între Vasile Lavric şi soţia acestuia au început certurile. În 2005, femeia a dispărut fără urmă. La scurt timp, Vasile a adus-o în casa lui pe Ramona, cumnata cu care avea un copil. Trei luni mai târziu a dispărut şi ea. Mama fetelor s-a dus atunci plângând la poliţie.

Nicoleta, femeia dispărută în 2005, a fost a trei soţie a suspectului. Prima a murit într-un accident de maşină, iar a doua în urma unui infarct.

Singura dată când Vasile Lavric a ajuns după gratii a fost în 1976. Încă nu împlinise 19 ani când a fost acuzat de viol şi a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Povestea lui Vasile Lavric, supranumit ”Mâncătorul de Femei”