Antena Meniu Search
x

Povestea zilei. Vulpea polară Julieta a evadat de la Zoo, de lângă vulpoiul ei, Romeo

Povestea zilei este din Constanţa, unde Julieta, vulpea polară de la microrezervaţie, a evadat de lângă vulpoiul ei, Romeo.

Vezi și

Povestea zilei este din Constanţa, unde Julieta, vulpea polară de la microrezervaţie, a evadat de lângă vulpoiul ei, Romeo. A săpat un tunel şi a zbughit-o, apoi, prin oraş. A fost găsită abia după ce îngrijitorii de la zoo le-au cerut ajutorul oamenilor, pe internet.

Acesta a fost anunţul care a încins internetul, după ce îngrijitorii au descoperit dispariţia vulpii polare.

Prin jumătate de oraş s-a plimbat Julieta, după ce a reuşit să evadeze. A fost atât de şireată, încât nimeni nu a aflat până acum la ce oră a fugit. La patru dimineaţa a fost văzută în nordul oraşului, pe strada Suceava, iar după o oră şi jumătate, în zona Dacia. Abia la zece a fost prinsă. Aproape de centru. 

Cum Julieta nu poate vorbi, motivul evadării nu e clar. 

Se pare, totuşi, că scânteia evadării s-a aprins atunci când Julieta a văzut un pescăruş în apropiere. Şi-a săpat un tunel pe sub gard şi aşa ar fi ajuns la pasăre. Dovadă ar fi penele găsite lângă ţarcul ei. Acum, vulpea a fost mutată într-un spaţiu îngradit mai bine, cu o bordură din beton. Alaturi i-a fost adus şi Romeo, vulpoiul care îi este tovarăş de când a fost adusă de la Suceava la Constanţa, în decembrie, anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Povestea zilei. Vulpea polară Julieta a evadat de la Zoo, de lângă vulpoiul ei, Romeo