Antena Meniu Search
x

Povesti de succes IMA: Evi Popa, unul din cei mai tenace cursanti Intact Media Academy

Succesul incepe mereu cu o sansa. Pentru tinerii care urmeaza Intact Media Academy, sansa poate veni din primele zile de curs. Atunci incep trainerii sa stea cu ochii pe elevi, sa ii urmareasca si, in final, sa ii selecteze.

Vezi și

O poveste de succes de la IMA este a lui Evi Popa, unul dintre redactorii sectiei Teritoriu a departamentului Stiri. Povestea lui Evi poate fi si povestea ta, urmind cursurile Intact Media Academy!

Evi Popa a fost unul dintre cei mai tenace cursanti din seria a cincea de la Intact Media Academy. Cind a venit la IMA, avea un pic de experienta in prezentarea stirilor pentru ca lucrase la o televiziune locala din Timisoara. La Intact Media Academy a invatat temeinic teoria si a experimentat munca de teren.

Propunerea de a lucra la Antena 3 si Observator a venit de la Sectia Teritoriu. “M-am acomodat destul de repede. E doar un inceput de drum”, spune ea.Ambitioasa si muncitoare, Evi cu siguranta va reusi pe drumul pe care si l-a ales.

Drumul spre succes incepe cu o sansa. Intact Media Academy poate fi sansa ta daca te inscrii la cursuri. Dupa absolvire, poti fi selectat sa lucrezi ca redactor, reporter, prezentator, editor de montaj, cameraman. Poti sa afli secretele fotografiei si ale machiajului, poti deveni mai increzator si poti vedea lumea stirilor cu ochi de cunoscator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Povesti de succes IMA: Evi Popa, unul din cei mai tenace cursanti Intact Media Academy