Antena Meniu Search
x

Povesti de succes Intact Media Academy: Alex Folea, producatorul rubricilor Meteo de la Observator

Succesul incepe mereu cu o sansa. Pentru tinerii care urmeaza Intact Media Academy, sansa poate veni din primele zile de curs. O poveste de succes de la IMA este cea a lui Alex Folea, producatorul rubricilor Meteo de la Observator.

Vezi și

La 24 de ani, Alex Folea se gindea sa devina prezentator. Asa a ales Intact Media Academy si acum recunoaste ca IMA a fost o scoala interesanta, singura, de altfel, pe care a frecventat-o cu placere.

Fara asteptari prea mari la inceput, Alex a prins usor usor gustul televizunii. Si cind a terminat cele trei luni de curs, s-a dus sa faca practica la Departamentul Meteo al Observatorului.

Alex este acum producatorul rubricilor prezentate de Oana Maria Stancu, Alexandra Badoi si Ana Maria Ionita.

Drumul spre succes incepe cu o sansa. Intact Media Academy poate fi sansa ta daca te inscrii la cursuri. Dupa absolvire, poti fi selectat sa lucrezi ca redactor, reporter, prezentator, editor de montaj, cameraman. Poti sa afli secretele fotografiei si ale machiajului, poti deveni mai increzator si poti vedea lumea stirilor cu ochi de cunoscator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Povesti de succes Intact Media Academy: Alex Folea, producatorul rubricilor Meteo de la Observator