Antena Meniu Search
x

Prânzul copiilor, laptele şi cornul, nu au mai ajuns în şcoli

A început şcoala. Dimineaţă, sute de mii de bănci, din toată ţara, s-au umplut de elevi. În timp ce, sute şi mii de lăzi din Prahova au rămas goale

Vezi și

A început şcoala. Dimineaţă, sute de mii de bănci, din toată ţara, s-au umplut de elevi. În timp ce, sute şi mii de lăzi din Prahova au rămas goale. Prânzul copiilor, laptele şi cornul nu au mai ajuns în şcoli. Şi asta fără ca nimeni să fie anunţat. 

În şcolile prahovene, sute de frigidere au rămas astăzi goale. La fel şi mii de lăzi destinate cornurilor. Chiar în prima zi de şcoală, după vacanţă. Încă de vineri, furnizorul de lapte a notificat titularul de contract, Consiliul Judeţean Prahova, că a intrat în revizie cu instalaţia de producţie şi că nu-şi poate respecta obligaţiile până în 15 ianuarie. Ei au solicitat ca pe o perioadă de 10 zile lucrătoare să furnizeze alt tip de lapte, noi nu am fost de acord cu solicitarea dânşilor.

Dacă pe 15 ianuarie, laptele tot nu va ajunge în şcoli, atunci există posibilitatea ca acest contract să fie anulat, iar licitaţia în Prahova să fie refăcută.

Problemele legate de programul cornul şi laptele se ţin lanţ în Prahova. În doar câteva luni, până la sfârşitul anului trecut, au fost deschise 7 dosare penale după ce 80 de copii au ajuns la spitale cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară. În două cazuri a fost depistată prezenţa unei bacterii care ar fi putut apărea în urma consumului de lapte alterat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Prânzul copiilor, laptele şi cornul, nu au mai ajuns în şcoli