Antena Meniu Search
x

UPDATE! Premiera in Romania! Primul caz de malpraxis bisericesc ajuns pe mana justitiei

Premiera in Romania. Primul caz de malpraxis bisericesc ajuns pe mana justitiei. Cazul avocatului din Arges care a dat in judecata cinci preoti ca nu i-au scos diavolii din casa a ajuns la inalta Curte.

Vezi și
Cinci legiuni de demoni par ca s-au dezlantuit in casa avocatului. Cinci preoti s-au aruncat in lupta cu raul, sperand sa-l scape pe om de fortele intunericului. Ori fortele malefice au fost mai puternice decat harul preotului ori avocatul e pasionat de stiintele oculte.

Terorizat, barbatul s-a transformat din victima demonilor, in avocatul diavolului. I-a chemat la judecata pe cei cinci preoti care i-au sfintit casa de mantuiala. Mai exact, Madalin Ciculescu sustine ca demonii l-au atacat energetic. Demonii fiind in complicitate cu preotii, spune omul.

 “E hilar sa afirmi despre cineva ca e vampir energetic. E absolut imposibil sa probezi asa ceva”, a declarat comisarul sef Danut Dinu de la IPJ Arges.

Si totusi, cazul avocatului a ajuns pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Dar si la Inaltul for bisericesc. Pana la judecata de apoi, avocatul a scris depese pamantesti. Barbatul s-a plans si la Arhiepiscopia Argesului, prin nenumarate mesaje.

Avocatul Madalin Ciculescu nu a mai fost testat psihologic de acum sase ani, de cand a intrat in barou. Pentru ca domnul din aceasta poveste este in barou. Profeseaza ca avocat. Abur rece de acasa n-are a face cu articolele de lege. Cei cinci preoti pe care ii acuza de malpraxis bisericesc nu vor fi urmariti penal.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Premiera in Romania! Primul caz de malpraxis bisericesc ajuns pe mana justitiei