Premieră pe piaţa dulciurilor din România! În judeţul Sibiu, într-o fabrică micuţă, se produc praline cu efecte terapeutice
Acestea conţin miere şi derivate din miere, dar au un conţinut redus de zahăr. Şi asta pentru că, la realizarea lor, se foloseşte ciocolată neagră de cea mai bună calitate. Motiv pentru care producătorul pralinelor terapeutice s-a trezit că primeşte inclusiv comenzi din străinătate.
Acestea conţin miere şi derivate din miere, dar au un conţinut redus de zahăr. Şi asta pentru că, la realizarea lor, se foloseşte ciocolată neagră de cea mai bună calitate. Motiv pentru care producătorul pralinelor terapeutice s-a trezit că primeşte inclusiv comenzi din străinătate.
Imaginile cu ciocolata turnată în forme stârnesc pofta oricui. Mai ales dacă e una şi cu efecte benefice. Însă protecţia sistemului imunitar este doar unul dintre beneficiile consumului de ciocolată produsă în fabrica din Cisnădie.
Persoanele care sunt diabetice sau alergice la produsele apicole sunt singurele care ar trebui să aibă grijă când consumă acest produs. Şi asta pentru că respectivul cocktail apicol conţine miere, polen, propolis şi lăptişor de matcă.
Într-o pungă de 100 de grame sunt 20 de praline, cantitatea recomandată timp de cinci zile pentru un adult.
Pralinele apiterapeutice sunt deja obiectul unui studiu științific la o universitate din Sibiu. Rezultatele vor fi publicate luna viitoare.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰