Antena Meniu Search
x

Premiile Oscar se dau la Casa Poporului

Premiile Oscar se vor decerna la Bucureşti. La casa poporului. Palatul lui Ceauşescu va fi plin de domni în frac şi papion şi de doamne în rochii lungi, elegante. Meniul va fi unul sofisticat

Vezi și

Premiile Oscar se vor decerna la Bucureşti. La casa poporului. Palatul lui Ceauşescu va fi plin de domni în frac şi papion şi de doamne în rochii lungi, elegante. Meniul va fi unul sofisticat.

În funcţie de timpul preparatelor, un meniu costă între 100 şi 300 de euro. Cei care vor plăti mai mult vor sta la doi paşi de scenă. O scenă cu nume mari. Pentru al doilea an consecutiv, Casa Poporului va găzdui trecerea dintre ani. Dacă anul trecut tematica a fost Marele Gatsby, anul acesta, doamnele şi domnii işi vor pregăti ţinutele pentru decernarea premiilor Oscar.  

Străinii spun că e cel mai spectaculos loc din Europa de Est. Palatul Parlamentului e pregătit pentru petrecerea de Revelion. Grandiosul eveniment va aduce la Bucureşti Galele Premiilor Oscar.

Papionul este obligatoriu pentru domni. La fel smochiningul sau costumul negru sau bleumarine. Nici doamnele nu scapă mai ieftin. Rochia trebuie să fie lungă, elegantă, dar nu neapărat neagră. Le sunt recomandate tinutele în nuanţe pastelate, verde smarald, roşu stins sau gri. Şi nu doar ţinuta se va schimba anul acesta.

Cinci meniuri vor face diferenţa. Nu doar la preţ, dar şi la prestanţă. Cei care vor plăti 100 de euro vor sta mai departe de scenă. Ceilalţi, care vor plăti 300 de euro, vor fi mult mai aproape. Şi vor avea un meniu sofisticat.

La un aşa meniu pretenţios, şi muzica trebuie să fie una de bună calitate. Pe scenă vor urca artişti ca Horia Brenciu, Ozana Barabancea şi Loredana.

500 de persoane vor petrece la Palat. Trei cupluri din străinătate au ales să treacă în 2015 în somptuosul palat a lui Ceauşescu. Mai sunt o sută de locuri. Dar mai aveţi timp să le rezervaţi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Premiile Oscar se dau la Casa Poporului