Antena Meniu Search
x

Preoții falși au împânzit orașul

În filmele western, pozele cu cei căutaţi erau lipite peste tot. Iar cei care îi găseau sau dădeau informaţii despre ei, primeau recompense

Vezi și

În filmele wastern, pozele cu cei căutaţi erau lipite peste tot. Iar cei care îi găseau sau dădeau informaţii despre ei, primeau recompense

În bisericile din Bucureşti, feţele din pozele lipite peste tot nu sunt căutaţi. Ci evitaţi. Sunt falşii preoţi care au primit bani de la credincioşii cu suflet bun. Poliţiştii locali au împrăştiat pozele peste tot. Credincioşii s-au închinat în faţa lor. Când şi-au dat seama că acestor impostori le-au dat bani de multe ori.

Doar în ultimele luni, patru astfel de persoane, purtând haine preoţeşti, au fost ridicate de poliţiştii locali din jurul bisericilor din centrul Capitalei. Aşa că, autorităţile s-au aliat cu adevăratele feţe bisericeşti.

Echipele Poliţiei Locale au împărţit în parohii afişe cu pozele a patru bărbaţi care tot pretind că sunt preoţi sau călugări. Aşa, spun autorităţile, credincioşii pot evita. înşelătoria. Pozele care-i reprezintă pe cei patru falşi preoţi au fost deja afişate la biserica Sfântul Anton din Capitală. Aşa, enoriaşii vor şti care sunt personajele care-i înşelau până acum câteva zile.

Îmbrăcaţi în sutană, bărbaţii reuşeau să adune bani pentru pomelnice, iar unii credincioşi chiar s-au spovedint aşteptând iertarea de păcate. Dumnezeu nu i-a ferit, însă, pe escroci de amenzi şi dosare penale. Iar, acum, falşii preoţi aşteaptă o minune de la cel de sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Preoții falși au împânzit orașul