Antena Meniu Search
x

Preot "împărtășit", pericol public

Un slujitor al domnul s-a spovedit în faţa poliţiştilor de la rutieră, după ce era să-l ia pe capotă pe un agent care investiga un accident

Vezi și

Un slujitor al domnul s-a spovedit în faţa poliţiştilor de la rutieră, după ce era să-l ia pe capotă pe un agent care investiga un accident

Şi a avut un păcat greu de mărturisit. Preotul s-a împărtăşit bine înainte să se urce la volan, dar nu cu lingura ci cu paharul. Iar cum sângele Domnului apă nu se face, preotul a rămas pieton.

În miez de noapte, oamenii legii erau la datorie. Cercetau locul în care un bătrân fusese accidentat, dar puţin a lipsit ca unul dintre agenţi să fie accidentat la rândul lui de un şofer cu biblie. Un slujitor al domnului conducea în goană maşina. Nu era singur. Avea lângă el un copil de 11 ani. Bine aghesmuit, preotul a fost nevoit să sufle în etilotest.

La a doua încercare, slujitorul Domnului şi-a adus aminte de igienă. A încercat din nou, dar n-a reuşit să-i convingă nici de data asta pe poliţişti că n-a băut. 

Până la urmă aparatul a arătat un rezultat. Un rezultat care-i face pe poliţişti să creadă că slujitorul domnului a căzut mai devreme în butoiul lui Bachus. Dar părintele, care slujeşte în casa domnului de 16 ani, se apără cu învăţături din biblie.

Codul rutier prevede însă că nu te poţi urca la volan împărtăşit, aşa că slujitorul domnului a rămas pieton și s-a ales şi cu un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Preot "împărtășit", pericol public