Antena Meniu Search
x

Preparate secuiești în inima Bucureștiului! Prima ediție a Târgului Ozosep

Gustul secuiesc a cucerit mii de gurmanzi din jurul Capitalei. În grădina Palatului Mogoşoaia, bucătarii s-au întrecut în preparate cu nume complicate. Şi după ce s-au delectat cu langoşi şi kurtos colac, românii au stins arşiţa cu un pahar de bere nefiltrată ungurească. 

Vezi și

Gustul secuiesc a cucerit mii de gurmanzi din jurul Capitalei. În grădina Palatului Mogoşoaia, bucătarii s-au întrecut în preparate cu nume complicate. Şi după ce s-au delectat cu langoşi şi kurtos colac, românii au stins arşiţa cu un pahar de bere nefiltrată ungurească. 

Parcul Mogoşoaia s-a transformat într-o bucătărie în aer liber. Gulaşul a fost specialitatea cu care gurmanzii au fost întâmpinaţi.

Kurtosul cu zmeură, o să introducă şi kurtosul cu îngheţată, fac şi cu cacao! Plus hot dog-ul secuiesc care este de nemaigăsit altundeva din ingrediente aduse 100% din secuime.

Bucătarii s-au străduit să îi atragă pe cei prezenţi cu tot felul de bunătăţi: gulaş, langoş sau kurtos colac.

Nici kurtos colac-ul nu s-a lăsat mai prejos în preferinţele românilor. Pateurile de bibilică şi trufe au fost delicatese pentru gusturi fine.

Târgul Ozosep se află la primă ediţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Preparate secuiești în inima Bucureștiului! Prima ediție a Târgului Ozosep