Preparate secuiești în inima Bucureștiului! Prima ediție a Târgului Ozosep
Gustul secuiesc a cucerit mii de gurmanzi din jurul Capitalei. În grădina Palatului Mogoşoaia, bucătarii s-au întrecut în preparate cu nume complicate. Şi după ce s-au delectat cu langoşi şi kurtos colac, românii au stins arşiţa cu un pahar de bere nefiltrată ungurească.
Gustul secuiesc a cucerit mii de gurmanzi din jurul Capitalei. În grădina Palatului Mogoşoaia, bucătarii s-au întrecut în preparate cu nume complicate. Şi după ce s-au delectat cu langoşi şi kurtos colac, românii au stins arşiţa cu un pahar de bere nefiltrată ungurească.
Parcul Mogoşoaia s-a transformat într-o bucătărie în aer liber. Gulaşul a fost specialitatea cu care gurmanzii au fost întâmpinaţi.
Kurtosul cu zmeură, o să introducă şi kurtosul cu îngheţată, fac şi cu cacao! Plus hot dog-ul secuiesc care este de nemaigăsit altundeva din ingrediente aduse 100% din secuime.
Bucătarii s-au străduit să îi atragă pe cei prezenţi cu tot felul de bunătăţi: gulaş, langoş sau kurtos colac.
Nici kurtos colac-ul nu s-a lăsat mai prejos în preferinţele românilor. Pateurile de bibilică şi trufe au fost delicatese pentru gusturi fine.
Târgul Ozosep se află la primă ediţie.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰