Antena Meniu Search
x

Igor Dodon, preşedintele Moldovei, rănit într-un grav accident de circulaţie. "Ticăloşilor! E tentativă de omor!"

Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon a fost implicat astăzi într-un grav accident rutier. Este vorba despre un impact frontal între limuzina prezidenţială şi un camion.

Vezi și

Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon a fost implicat astăzi într-un grav accident rutier. Este vorba despre un impact frontal între limuzina prezidenţială şi un camion. Totul a fost filmat de o cameră de bord. Vă avertizăm, sunt imagini care pot afecta emoţional. Maşina în care se afla şeful statului a fost aruncată de pe şosea şi s-a răsturnat într-un şanţ. În interior se aflau şi mama, dar şi unul dintre fiii preşedintelui, în vârstă de 11 ani. Potrivit primelor informaţii, Dodon a scăpat cu răni mai uşoare. Dar mama lui şi şoferul sunt în stare gravă. Politicieni de peste Prut au lansat deja o terorie şocantă: susţin că a fost o tentativă de asasinat.

Pe imaginile surprinse de camera de bord a ofiţerilor de securitate se vede cum camionul intră brusc pe contrasens şi loveşte în plin limuzina prezidenţială. Maşina în care se aflau Igor Dodon, mama lui şi fiul său mijlociu a fost aruncată într-un şanţ. 

Iar cursa de infarc continuă. Camionul loveşte frontal şi autoturismul ofiţerilor are îi asigurau paza preşedintelui. 

Potrivit presei din ţara vecină, Dodon şi membrii familiei sale au fost duşi de urgenţă la spital. Mama preşedintelui moldovean s-ar fi ales cu mai multe fracturi şi se află acum în grija medicilor. În timp ce Igor Dodon ar fi scăpat doar cu câteva zgârieturi şi a fost deja externat, scrie presa de peste Prut. Şoferul maşinii preşedintelui ar fi grav rănit. 

Şi au apărut şi primele acuzaţii. Un parlamentar din partidul Socialist din Republica Moldova susţine că imaginile dovedesc că nu a fost vorba despre un simplu accident: "Ticăloşilor! Nu e un accident, ci o lovitură directă în maşină! E o tentativă de omor!"

Preşedintele Republicii Moldova se întorcea de la Basarabeanca, din regiunea Găgăuzia, unde participase la o slujbă religioasă. Şoseaua pe care a avut loc accidentul face legătura între Chişinău şi localitatea Călăraşi. Iar minute bune circulaţia rutieră a fost închisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Igor Dodon, preşedintele Moldovei, rănit într-un grav accident de circulaţie. "Ticăloşilor! E tentativă de omor!"