Antena Meniu Search
x

Presupusa AMANTĂ a lui Vasile TURCU îl jeleşte în tăcere

Deşi niciunul dintre ei nu a confirmat vreodată relaţia, o vreme au tot circulat zvonuri că ar fi fost amanta lui Vasile Turcu. Acum însă, cunoscuta interpretă Carmen Şerban spune că va merge să aprindă o lumânare pentru sufletul fostului şef al Dinamo, decedat în urmă cu o lună, după ce s-a spânzurat.

Deşi niciunul dintre ei nu a confirmat vreodată relaţia, o vreme au tot circulat zvonuri că ar fi fost amanta lui Vasile Turcu. Acum însă, cunoscuta interpretă Carmen Şerban spune că va merge să aprindă o lumânare pentru sufletul fostului şef al Dinamo, decedat în urmă cu o lună, după ce s-a spânzurat.

„Oamenii pot să vorbească orice. Îmi pare rău că a murit un om bun. Nu l-am văzut de opt-nouă ani. Îmi pare rău că a plecat așa! În calitate de prieten o să merg la biserică să-i aprind o lumânare, dar la cimitir nu, pentru că eu nu am nicio legătură cu el, nu sunt soția lui, nici amantă nu sunt”, a declarat cântăreața pentru Click.

Vasile Turcu a murit pe 9 martie, după ce cu o săptămână înainte a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a spânzurat în sala de sport a locuinţei, iar medicii alertați de soția sa au reușit să-l resusciteze.

A fost ținut apoi în viață cu ajutorul aparatelor, însă, după o săptămână, organismul său a cedat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Presupusa AMANTĂ a lui Vasile TURCU îl jeleşte în tăcere