Antena Meniu Search
x

Prețurile apartamentelor vechi au crescut

Piaţa imobiliară este în continuă creştere. Experţii susţin că este pentru prima oară în ultimii trei ani când preţurile medii ale apartamentelor vechi cu trei camere au depăşit pragul de 77 de mii de euro

Vezi și

Piaţa imobiliară este în continuă creştere. Experţii susţin că este pentru prima oară în ultimii trei ani când preţurile medii ale apartamentelor vechi cu trei camere au depăşit pragul de 77 de mii de euro. 

Oferte sunt, dar nu pentru toate buzunarele. Dacă în decembrie 2013, preţul pe metrul pătrat, în cazul unui apartament de trei camere, în capitală, era de 982 de euro, în prezent, acesta s-a majorat la 1.031 de euro.  Şi preţul apartamentelor noi a crescut în prima jumătate a acestui an.

În Bucureşti, preţurile apartamentelor de 2 camere variază în funcţie de zonă. În cartierul Berceni, apartamentele de două camere se vând în medie cu 48 de mii de euro, în timp ce în centrul sau în nordul Capitalei preţurile pot ajunge şi la 120 de mii de euro. Cele mai ieftine variante rămân locuinţele din cartierele mărginaşe.

Cele mai multe achiziţii de apartamente cu două camere se fac prin programul Prima Casă. Doar cei cu venituri mai consistente apelează la credite ipotecare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Prețurile apartamentelor vechi au crescut