Antena Meniu Search
x

Prietena Ilenei Ciuculete, ÎN LACRIMI! "Astăzi a dispărut dintre noi cea mai frumoasă stea a Olteniei. Este cea mai tristă zi" (VIDEO)

Elena Merişoreanu, interpretă de muzică populară şi prietenă cu Ileana Ciuculete şi soţul acesteia, Cornel Galeş, a declarat, astăzi, că astăzi este cea mai tristă zi din folclor, deoarece a dispărut "dintre noi cea mai frumoasă stea a Olteniei".

Elena Merişoreanu, interpretă de muzică populară şi prietenă cu Ileana Ciuculete şi soţul acesteia, Cornel Galeş, a declarat, astăzi, că astăzi este cea mai tristă zi din folclor, deoarece a dispărut "dintre noi cea mai frumoasă stea a Olteniei".

"Pe cer sunt multe stele, astăzi a dispărut dintre noi cea mai frumoasă stea a Olteniei. Dumnezeu să-i facă drumul luminat şi s-o încununeze în cer, acolo cu îngerii, cu tot ce-i mai frumos. Dumnezeu s-o ierte, s-o odihnească şi pe soţul ei să-l întărească, şi pe familia ei, în putere şi credinţă. Să treacă peste această grea încercare de la Dumnezeu", a spus Elena Merişoreanu.

Familia, prietenii, coolegii şi toţi cei care i-au îndrăgit cântecul îşi iau rămas bun de la artista Ileana Ciuculete, care este condusă astăzi pe ultimul drum.

Ileana Ciuculete, care a decedat marţi seară, într-o clinică privată, din cauza unei ciroze hepatice galopante, este înmormântată astăzi la cimitirul Străuleşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Prietena Ilenei Ciuculete, ÎN LACRIMI! "Astăzi a dispărut dintre noi cea mai frumoasă stea a Olteniei. Este cea mai tristă zi" (VIDEO)