Antena Meniu Search
x

Prima noapte după gratii pentru greii fotbalului

Noapte grea pentru greii fotbalului. Prima după gratii. Cei opt s-au predat aseară, rând pe rând, la poliţie şi au fost deja încarceraţi

Vezi și

Penitenciarul Rahova şi-a deschis aseară porţile să-i primească pe cei mai importanţi oameni din fotbal. Şi le-a deschis larg. Managerul general al clubului Steaua, Mihai Stoica, a fost ridicat de poliţie de-acasă.

La intrare în puşcărie, Meme nu a comentat în niciun fel decizia judecătorilor. Pe el l-au trimis trei ani şi jumătate după gratii.

George Copos, Gheorghe Popescu şi Jean Pădureanu au ajuns tot la Penitenciarul Rahova. Pădureanu a fost luat de poliţie de la Spitalul Elias unde a ajuns acum câteva zile din cauza unor probleme cardiovasculare.

Fostul patron al Rapidului a plecat din locuinţa lui din cartierul Floreasca într-o maşină cu geamuri fumurii.

Îmbrăcat în trening şi cu o atitudine mult mai relaxată, fostul acţionat de la Dinamo, Gigi Neţoiu s-a predat la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj.

Fraţii Becali, dar şi Cristi Borcea s-au predat la poliţia din Constanţa. Borcea a fost condus de fosta şi actuala soţie. În cele din urmă, cei trei au ajuns la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde să află şi Gigi Becali. Preventiv, în urmă cu o lună, fraţii Becali şi-au făcut buletin de Constanţa, ca să fie alături de vărul lor. Azi dimineaţă, rudele au început deja să vină în vizită. Prima a fost Alina, actuala soţie a lui Cristi Borcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Prima noapte după gratii pentru greii fotbalului