Antena Meniu Search
x

Scandal în Sângeorz-Băi. Primarul a fost înregistrat jignind un locuitori al oraşului: "Măi şobolanule, eşti gata de atac?"

Primarul din Sângeorz-Băi a fost înregistrat în timp ce jigneşte un locuitor al oraşului. Îi adresează cuvinte obscene şi îl numeşte şobolan pentru simplul motiv că între cei doi există o dispută. Primarul vrea să transforme o sală de nunţi în capelă pentru înmormântări.

Vezi și

Primarul din Sângeorz-Băi a fost înregistrat în timp ce jigneşte un locuitor al oraşului. Îi adresează cuvinte obscene şi îl numeşte şobolan pentru simplul motiv că între cei doi există o dispută. Primarul vrea să transforme o sală de nunţi în capelă pentru înmormântări. După ce discuţia a fost făcută publică, primarul le-a cerut cetăţenilor scuze pentru cuvintele folosite. Localnicii însă au ieşit pe străzi şi sunt hotărâţi să facă referendum. Vor să-şi aleagă alt primar. 

Primarul din Sîngeorz-Băi le cere scuze cetăţenilor, după ce a fost înregistrat în timp ce jigneşte un locuitor la oraşului, la telefon. Motivul scandalului este o sală pentru nunţi din oraş în locul căreia primarul vrea să amenajeze o capelă pentru înmormântări. 

Locuitorii îi reproşează primarului că nu face nimic pentru un cartier întreg care a rămas izolat după ce o punte peste Someş a fost luată de ape.  Edilul însă, promite că lucrările vor începe peste o lună.

Indiferent de promisiuni, localnicii sunt hotărâţi să-l schimbe din funcţie pe primar.

Pe acelaşi subiect

"O sa mergem din casa in casa, sa semneze oamenii sa facem referendum", spun localnicii.

Nu e primul conflict între primar şi localnici. În urmă cu câteva luni, oierii au intrat în Primărie şi s-au îmbrâncit cu edilul, până i-au rupt haina. 

De când a venit la Primărie, Traian OGÂGĂU s-a remarcat prin propuneri neobişnuite.  Ca să păstreze străzile curate, edilul a vrut să le pună scutece cailor.

Edilul spune că are multe proiecte pentru oraş şi că nu se gândeşte să renunţe la fotoliul de primar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Scandal în Sângeorz-Băi. Primarul a fost înregistrat jignind un locuitori al oraşului: "Măi şobolanule, eşti gata de atac?"