Antena Meniu Search
x

Primarul oraşului Iaşi, Gheorghe Nichita, la psiholog

A făcut un an de zile consiliere la psiholog, ca să se vindece de gelozie. În paralel însă îşi punea subordonaţii să-i supravegheze pas cu pas, amanta

Vezi și

A făcut un an de zile consiliere la psiholog, ca să se vindece de gelozie. În paralel însă îşi punea subordonaţii să-i supravegheze pas cu pas, amanta. 

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita le-a spus judecătorilor că a încercat să se vindece de obsesia pentru subalterna lui, pe care a promovat-o ca şefă de serviciu, dar nu a reuşit. Tânăra s-a dus astăzi la muncă. În schimb, primarul şi-a luat o zi liberă.

Adina Samson, iubita edilului Gheorghe Nichita a venit la primărie, la ora 8. Nu a răspuns la întrebările jurnaliştilor.

Oraşul pe care-l păstoreşte e zguduit însă de scandalul iscat în jurul său. Toată lumea vorbeşte despre năstruşnica idee a primarului de a-şi urmări iubita cu poliţia locală.

Ca sa nu se deconspire, politistii apelau la diferite tehnici de camuflare. Una dintre acestea presupunea plimbatul cainelui in haine civile.

Interlopii din clanul Cordunenilor ar fi pus şi ei umărul, la bunul mers al relaţiei dintre primar şi iubita cu 25 de ani mai tânără. Îi speriau pe posibilii contracandidaţi ai primarului.

Pe lângă filaj, poliţiştii locali îi verificau şi pe partenerii de afaceri ai primarului.

Motivul pentru care poliţiştii probau patul este acela că o persoană din anturajul primarului işi rezervase o cameră la respectivul hotel. ori ei voiau să ştie dacă urma să fie o întâlnire amoroasă sau de afaceri

Isprăvile primarului l-au întristat pe Înaltpreasfinţitul Teofan, Mitropolitul Moldovei.

Primarul Nichita şi-a recunoscut vina în faţa judecătorilor. Le-a spus că a fost gelos şi că a încercat să se vindece mergând la psiholog, timp de un an. I-a convins şi a scăpat de Beciul Domnesc. Rămâne în schimb sub control judiciar şi cu orgoliul rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Primarul oraşului Iaşi, Gheorghe Nichita, la psiholog