Antena Meniu Search
x

Cristian Boureanu, transportat DE URGENŢĂ din arest la spital. Fostul deputat a fost internat la Floreasca. MOMENTUL în care Boureanu e lovit de poliţist, făcut public

Cristian Boureanu, care se află în Arestul poliţiei după scandalul din 10 iunie, a fost transportat de urgenţă la spital, după ce a acuzat dureri de cap.

Vezi și

Cristian Boureanu, care se află în Arestul poliţiei după scandalul din 10 iunie, a fost transportat de urgenţă la spital, după ce a acuzat dureri de cap.

Boureanu a fost internat la Spitalul Floreasca, unde urmează să fie supus unor investigaţii medicale complexe.

Boureanu se află internat sub pază.

Fostul deputat s-a plâns de dureri de cap şi a cerut să fie transportat la un spital din Capitală, pentru un consult de specialitate şi investigaţii amănunţite.

Pe acelaşi subiect

El a fost implicat într-un incident violent în noaptea de 9 spre 10 iunie, fiind lovit de un poliţist, după ce, la rândul lui, l-a lovit pe acesta.

În urma incidentului, Boureanu a fost dus la Poliţie, ulterior fiind solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat vineri după-amiază, cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral şi fractură de sinus maxilar, conform unor surse medicale.

Astăzi, au apărut noi imagini din timpul conflictului pe care Boureanu l-a avut cu poliţistul repsectiv. 

După ce Cristian Boureanu şi iubita lui au depus plângere pe motiv că fostul deputat ar fi fost bătut de poliţişti, procurorii au deschis astăzi dosar penal pentru purtare abuzivă. Boureanu este arestat preventiv pentru 30 de zile, are 7 dinţi distruşi, vânătăi în zona feţei şi a capului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cristian Boureanu, transportat DE URGENŢĂ din arest la spital. Fostul deputat a fost internat la Floreasca. MOMENTUL în care Boureanu e lovit de poliţist, făcut public