Antena Meniu Search
x

Primii veniți pe lume în 2018. Vasile, Maria şi Victoria sunt doar trei dintre bebeluşii născuţi în primele ore ale noului an

Vasile, Maria şi Victoria sunt doar trei dintre bebeluşii care au venit pe lume imediat după intrarea în noul an.

Vezi și

Vasile, Maria şi Victoria sunt doar trei dintre bebeluşii care au venit pe lume imediat după intrarea în noul an. Mama lui Vasile petrecea Revelionul în familie, acasă, la Iaşi. Chiar dacă nu era termenul, fiul ei s-a hotărât... "să petreacă" şi el.

Vasile s-a născut în zi de sărbătoare. A venit pe lume primul în 2018, la maternitatea din Iaşi. Pentru tânăra mamă de 23 de ani este al doilea copil. Mai are acasă o fată de un an şi trei luni. Vasile s-a născut la ora 1 şi 55 de minute. A luat doar nota 7, dar s-a descurcat excelent după aceea. La două ore după el, s-a mai născut un băieţel. 

La maternitatea din Târgu Mureş, două fetiţe s-au născut primele: "Florea Alexandrina Victoria, campioana, de fapt, în greutate a acestei gărzi, 3850."

Prima născută în 2018, aici, a fost însă Ecaterina Maria. Cu 2.770 de grame, a venit pe lume la ora 3:50. În total, pe parcursul gărzii de la Târgu Mureş, din 31 decembrie şi până astăzi, s-au născut 8 bebeluşi. 4, anul trecut şi 4, anul acesta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Primii veniți pe lume în 2018. Vasile, Maria şi Victoria sunt doar trei dintre bebeluşii născuţi în primele ore ale noului an