Antena Meniu Search
x

Primul caz de malpraxis bisericesc a ajuns la mana justitiei

Premiera in Romania. Primul caz de malpraxis bisericesc a ajuns la mana justitiei. Cazul avocatului din Arges care a dat in judecata 5 preoti ca nu i-au scos diavolii din casa a ajuns la Inalta Curte.

Vezi și

Magistratii trebuie sa decida unde se va judeca dosarul mistic. Plangerea se refera la faptul ca slujitorii Domnului pe care barbatul i-ar fi platit sa-l scape de demonii care-i bantuiau casa nu si-au facut treaba. Intre timp, avocatul a trimis un mesaj catre Arhiepiscopia Argesului.

"Credeti-ma, nu imi face placere ca si astazi va trimit mesaj, dar situatia este dramatica. Il rog pe parintele Calinic sa gaseasca rapid o modalitate sa ne scape de nenoricitii astia, iar Gherasim sa desfaca urgent tot. Azi-noapte am avut cucuvele pe balcon, abur rece pe la nas, muste, ciori la geam, unde in urechi, dureri de cap, intepaturi in piept, nopti la rand nedormite”, asa incepe mesajul transmis de Madalin Ciculescu Arhiepiscopiei Argesului.

Barbatul ii acuza pe preoti de inselaciune si de vatamare corporala grava deoarece in lupta cu demonii din casa s-ar fi imbolnavit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Primul caz de malpraxis bisericesc a ajuns la mana justitiei