Antena Meniu Search
x

Reacție neașteptată în scandalul din Casa Regală a României. Mesajul mamei presupusei fiice a lui Nicolae

Mama presupusei fiice a principelui dezmoştenit Nicolae îşi apără numele, copilul şi onoarea. Tânăra spune că este defăimată şi îndeamnă la tăcere.

Vezi și

În zilele de suferinţă ale Regelui, un nou pion intră în scenă. Mama presupusei fiice a principelui dezmoştenit Nicolae îşi apără numele, copilul şi onoarea. Tânăra spune că este defăimată şi îndeamnă la tăcere, din respect faţă de Majestatea Sa. Pe de altă parte, Nicolae susţine că nu a înţeles niciodată excluderea sa din Casa Regală, în condiţiile în care a cerut el însuşi testul de paternitate, care să clarifice situaţia.

O veste bună vine pentru el din Elveţia: scapă de acuzaţiile de lovire, pentru că nimeni dintre angajaţii familiei regale nu a depus plângere după incidentul din Aubonne. 

De aproape doi ani, o mică prinţesă nerecunoscută a dat peste cap ordinea Familiei Regale a României. Ea este, neoficial, motivul pentru care Regele Mihai şi-a dezmoştenit nepotul: pe principele Nicolae, presupusul tată al fetiţei. 

Nicolae Medforth-Mills: "Este o acuzaţie foarte serioasă şi trebuie cumva să o rezolv, dar ai nevoie de două părţi pentru asta!"

Nicolae recunoaşte că nu a vorbit niciodată deschis cu Regele Mihai despre acest lucru. I s-a reproşat însă, într-un comunicat public semnat de mama lui, faptul că nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea fetiţei. 

Mama copilului, Nicoleta Cîrjan, a precizat că nu a refuzat să facă testul de paternitate. A cerut doar să îl realizeze în două locuri diferite. După scandalul ultimelor zile, şi-a explicat tăcerea. 

"În acest moment, în care Regele României e pe patul de moarte, cred că o minimă dovadă de respect faţă de Măria Sa este să tăcem cu toţii din gură. Aşadar, tac din smerenie, nu pentru că nu am lucruri de spus. Nu mă neliniştesc deloc, căci adevărul va fi întotdeauna mai puternic, iar lumina va străbate întunericul", a scris Nicoleta Cîrjan pe pagina sa de Facebook.  

În timp ce Regele Mihai îşi duce suferinţa la Aubonne, nepotul său a părăsit Elveţia fără să-şi poată lua rămas-bun. I-a fost interzis accesul în reşedinţa regală, iar familia l-a acuzat că a agresat fizic şi verbal trei persoane. 

Radu Enache, avocatul principelui Nicolae: "A rămas numai plângerea depusă de Casa Regală pentru violare de domiciliu, celelalte persoane aparent implicate n-au depus nicio plângere."

Dincolo de scandal, gândurile lui Nicolae se îndreaptă acum spre Regele Mihai. Ca de la un principe spre suveranul lui, dar mai ales ca de la un nepot spre bunic.  

Nicolae Medforth-Mills: "Gândurile noastre să fie cu el, rugăciune, Să sperăm că totul va fi ok şi bunicul meu va fi sănătos şi va fi cu noi mai mulţi ani. Sper!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Reacție neașteptată în scandalul din Casa Regală a României. Mesajul mamei presupusei fiice a lui Nicolae