Antena Meniu Search
x

Prințesa Stephanie de Monaco, o viață ca-n filme! A fost la un pas de moarte la 17 ani, a fost model, cântăreață și creatoare de modă, iar viața ei amoroasă a ținut prima pagină a ziarelor

Prințesa Stephanie de Monaco va veni miercuri la Bucureşti, pentru un eveniment de omagiere a tatălui ei, Rainier al III-lea.

Prințesa Stephanie de Monaco va veni miercuri la Bucureşti, pentru un eveniment de omagiere a tatălui ei, Rainier al III-lea.

Stephanie de Monaco este una dintre cele mai cunoscute personalități ale familiilor regale europene. Ea s-a remarcat, de-a lungul anilor, cu aparițiile ei, dar și viata tumultuoasa pe care a avut-o.

Cine este Stephanie de Monaco

Pe acelaşi subiect

În vârstă de 52 de ani, Stephanie de Monaco este cel de-al treilea copil al Prințului Rainier III (1923-2005) și al actriței americane Grace Kelly (1929-1982).

Când avea 17 ani, Stephanie a fost grav rănită după ce mama ei a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla la volan şi s-a prăbuşit într-o prăpastie. Grace Kelly a murit în urma accidentului.

Tinerețea Stephaniei de Monaco a fost una de-a dreptul tumultoasă.

La scurt timp după ce s-a recuperat de pe urma accidentului, în 1983, Stephanie s-a implicat în lumea modei. A lucrat ca ucenic pentru celebra casa de moda Christian Dior, iar apoi a devenit model, ea apărând pe coperțile a numeroase reviste de specialitate: Vogue, Vanity Fair, ¡Hola!

Mai târziu, și-a incercat norocul și ca stilist. A creat costume de baie și a fost imaginea firmei pe care a înființat-o la un moment dat, Pool Position. În 1989, și-a lansat propriul parfum.

Și-a incercat norocul și în muzica

Stephanie de Monaco și-a incercat norocul și ca solistă, iar melodia ei "Ouragan" s-a bucurat de real succes, fiind timp de 4 luni în Top 50 de melodii ale momentului. Single-ul s-a vandut în peste 5 milioane de exemplare.

Primul ei album, Besoin, s-a vândut în peste 1,5 milioane de copii, dintre care 100.000 în Franța.

Viața amoroasă

Viata amoroasă a prințesei de Monaco a fost una tumultuoasă. Ea a avut relatii cu fiii celebrilor actori francezi Jean Paul Belmondo și Alain Delon: Paul și Anthony. Înainte de a începe o relație cu bodyguardul ei, Daniel Ducruet, în 1992, ea s-a mai iubit cu actorul Rob Lowe și cu Jean-Yves Le Fur.

Pe 1 iulie 1995, Stéphanie și Daniel s-au căsătorit, iar cei doi au doi copii: Louis Ducruet (născut în 1992) și Pauline Ducruet (născut în 1994).

Din păcate, după un an cei doi au divorțat.

Foto: Pauline Ducruet

Pe 15 iulie 1998, Stéphanie devine din nou mamă, fiica ei Camille Gottlieb fiind fructul unei relații cu un alt bodyguard, Jean-Raymond Gottlieb.

De-a lungul timpului, prințesa de Monaco s-a implicat în numeroase fundații și activități cu scop caritabil. În prezent, ea este președintele Aosciației Fight Aids Monaco.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Prințesa Stephanie de Monaco, o viață ca-n filme! A fost la un pas de moarte la 17 ani, a fost model, cântăreață și creatoare de modă, iar viața ei amoroasă a ținut prima pagină a ziarelor