Antena Meniu Search
x

Prinţul Charles este îndrăgostit iremediabil de Transilvania

Prinţul Charles al Marii Britanii este iremediabil îndrăgostit de Transilvania.

Vezi și

Prinţul Charles al Marii Britanii este iremediabil îndrăgostit de Transilvania. O laudă cu orice ocazie, vine des pe meleaguri româneşti şi nu refuză niciodată să vorbească despre tărâmul care l-a fermecat pe vecie.

Aşa că aseară a onorat invitaţia ambasadorului României la Londra, la o expoziţie dedicată Ardealului. Ca de fiecare dată când vine vorba de România, prinţul Charles are zâmbetul pe buze şi este extrem de degajat. Aşa a fost şi aseară.

Ardealul nu mai are secrete pentru moştenitorul coroanei britanice, dar orice e legat de el îi face plăcere. A fost prima prezenţă a prinţului Charles în Ambasada României la Londra. Şi cred că poate este şi prima sa prezenţă într-o ambasadă a României.

După tablouri, prinţul Charles a admirat o colecţie de ceramică tradiţională românească. Festivalul Transilvania a fost iniţiat de o fundaţie româno-britanică, care vrea să promoveze această zonă din ţara noastră.

Astăzi a fost o celebrare: 10 ani de recunoaştere a importanţei acestor peisaje naturale. Aşa că am putea avea parte de o nouă reclamă pentru ţara noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Prinţul Charles este îndrăgostit iremediabil de Transilvania