Antena Meniu Search
x

Probele de sânge ale unui comisar-şef prins băut la volan au dispărut din spital

Situaţie revoltătoare la unul dintre cele mai mari spitale din ţară! Probele de sânge ale unui comisar-şef prins băut la volan, la sfârşitul săptămânii trecute, au dispărut chiar din Unitatea de Primire urgenţe.

Vezi și

 Principalul suspect în cazul furtului eprubetei ar fi un brancardier. S-ar fi dus în unitatea de urgenţe şi ar fi furat-o. Dar în spatele furtului ar fi un medic, o cunoştinţă a soţiei colonelului. Soţie care a lucrat în sistemul medical înainte de a pleca în Franţa.

Pentru a elucida misterul, mai mulţi angajaţi ai spitalului au fost deja chemaţi la audieri, printre care şi cinci medici. Potrivit unor surse din candrul anchetei, camera de filmat, care ar fi uşurat munca procurorilor, chiar în acea seară nu a funcţionat.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât rezultatele analizelor medicale ar fi atârnat greu în dosararul penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, mai ales că la testul efectuat cu aparatul etilotest colegii de la Biroul Rutier au înregistrat o alcoolemie de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă dublu în sânge.

Iar cea furată este chiar eprubeta în care se afla prima probă de sânge recoltată, la doar o oră de la accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Probele de sânge ale unui comisar-şef prins băut la volan au dispărut din spital