Antena Meniu Search
x

Procesul de partaj, intentat de sotia miliardarului Dinu Patriciu, ar putea fi judecat in cadrul divortului

Doua cauze in acelasi dosar. Rasturnare de situatie in lupta pentru averea familiei Patriciu! Procesul de partaj, intentat de sotia miliardarului, ar putea fi judecat in cadrul divortului. Astfel, Dana Patriciu va mai avea de asteptat pana la impartirea avutiei

Vezi și

Dinu Patriciu vrea sa impuste doi iepuri dintr-un foc. Si partajul si divortul. Pe principiul doi intr-unul, omul de afaceri a cerut conexarea celor doua dosare. Sedinta de judecata s-a tinut in cel mai mare secret, cu usile inchise. Niciunul dintre soti nu a venit. Si-au trimis insa reprezentantii. Avocatii nu-au vrut nici ei sa arunce cu.vorbe. Zgarciti in declaratii, n-au suflat nicio vorba din ce s-a discutat in sala.

In lupta celor doi soti, fiecare pas conteaza. Dana Patriciu facut doi pasi deodata. A cerut impartirea averii si punerea sub interdictie. Dinu Patriciu a cerut divortul. Acum, conexare.

Cererea lui Dinu Patriciu vine la scurta vreme dupa prima batalie, castigata de sotia sa. Aceasta a reusit sa-i convinga pe judecatori sa ii micsoreze de patru ori uriasa taxa de timbru pe care trebuie sa o plateasca in procesul de partaj. Mai mult, ea poate sa achite esalonat, cate 1.000 de lei lunar, timp de patru ani. Diferenta, de 75.852.000 de lei, o poate plati dupa sentinta finala de partaj. “Hienele si vulturii apar in jurul unui animal ranit”, a spus Patriciu, in urma cu cateva zile.

Intors in tara de curand, Dinu Patriciu este dispus sa lupte cu ,,sacalii''. Si cei din fata si cei din spate. Pentru ca Patriciu e convins ca in spatele demersurilor Danei se ascund vulturii. Operatia de transplant pe care a suferit-o de curand i-au schimbat viziunea despre bani si despre viata. “Banii sunt un mijloc, finalitatea e de cu totul alta natura, satisfactiile sunt de cu totul alta natura. Atunici cand dai de la tine, nu faci afaceri cu Dumnezeu”, a mai spus atunci Dinu Patriciu.

Potrivit Danei Patriciu, ea si sotul ei au strans o avere estimata la peste doua miliarde de dolari. Cei doi au bijuterii, tablouri de colectie, proprietati si afaceri pe teritoriul a noua tari europene. Judecatorii se vor pronunta pana pe 22 mai daca vor judeca impreuna procesul de divort si cel de partaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Procesul de partaj, intentat de sotia miliardarului Dinu Patriciu, ar putea fi judecat in cadrul divortului