Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Politicienii bătăuşi se acuză reciproc şi-şi fac plângeri penale

Pentru calomnie. Spune că ar fi fost cel atacat cu injurii şi neagă că l-ar fi bătut pe fostul său coleg, Marin Anton. Însă, liberalul aşteaptă expertiza medico-legală. În timp ce al doilea om din Senat, Mihai Goţiu, lovit în studioul de televiziune, cere protecţie.Procesul pentru pumnii politicienilor se complică. Senatorul PSD Nicolae Bădălău face şi el plângere penală. Pentru calomnie. Spune că ar fi fost cel atacat cu injurii şi neagă că l-ar fi bătut pe fostul său coleg, Marin Anton. Însă, liberalul aşteaptă expertiza medico-legală. În timp ce al doilea om din Senat, Mihai Goţiu, lovit în studioul de televiziune, cere... protecţie.

de Redactia Observator

la 18.09.2017 , 21:23

Procesul pentru pumnii politicienilor se complică. Senatorul PSD Nicolae Bădălău face şi el plângere penală. Pentru calomnie. Spune că ar fi fost cel atacat cu injurii şi neagă că l-ar fi bătut pe fostul său coleg, Marin Anton. Însă, liberalul aşteaptă expertiza medico-legală. În timp ce al doilea om din Senat, Mihai Goţiu, lovit în studioul de televiziune, cere... protecţie. 

Ce s-a întâmplat cu adevărat la nunta din Comana, rămâne deocamdată, acolo, în judeţul Giurgiu. Numărul 2 din PSD a ieşit la rampă cu o altă poveste. Era la braţ cu soţia şi nici măcar nu s-ar fi apropiat de Marin Anton. Ar fi existat un schimb de replici. Însă, de la distanţă. 

De cealaltă parte, liberalul Marin Anton aşteaptă acum ca plângerea pentru lovire să ajungă la Parchetul Instanţei Supreme: "Domnul Bădălău a început să strige la mine,să mă înjure de măicuţa mea, să mă ameninţe că mă omoară şi mă aranjează el."

Vezi și

După bătaia din platoul de televiziune şi senatorul Mihai Goţiu vrea ca Parlamentul să apere victimele violenţei. 

Mihai Goţiu a depus plângere împotriva sociologului Mirel Palada. Anchetatorii urmează să-i cheme la audieri. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Politicienii bătăuşi se acuză reciproc şi-şi fac plângeri penale