Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Procesul uciderii lui Abel Apostol, ultimul act

„Ziua Z" în procesul asasinării omului de afaceri arădean Abel. Astăzi se depun concluziile şi se aşteaptă sentinţa în dosarul de crimă fără cadavru.

de Redactia Observator

la 03.07.2014 , 13:40

 „Ziua Z" în procesul asasinării omului de afaceri arădean Abel. Astăzi se depun concluziile şi se aşteaptă sentinţa în dosarul de crimă fără cadavru.

Judecătorii Tribunalului Caraş-Severin vor judeca astăzi ultimul termen în dosarul în care Adrian Buleu este acuzat că l-ar fi ucis pe omul de afaceri din Arad Abel Apostol, partenerul său de afaceri. Apostol a dispărut în seara zilei de 1 mai 2013 şi de atunci nu se mai ştie nimic de el.

În urmă cu o săptămână, procurorul de caz a cerut pedeapsa maximă pentru Adrian Buleu, adică 20 de ani de închisoare. Avocaţii familiei Apostol au cerut însă schimbarea încadrării juridice din omor în omor deosebit de grav, motivând că uciderea afaceristului din Arad, Abel Apostol, a fost premeditată - prin oprirea camerelor video din incinta bazei sportive Riviera.

Vezi și

Avocaţii lui Adrian Buleu însă au solicitat audierea unei persoane, aflată în prezent în închisoare, care a declarat că are „viziuni" cu Abel şi ştie unde se află. Alina Buleu, soţia inculpatului, a declarat că Abel trăieşte. Însă sub o altă identitate din cauza datoriilor pe care l-ar avea.

Astăzi, magistraţii de Tribunalul Caraş-Severin vor asculta concluziile avocaţilor, ale procurorului, dar şi ultimul cuvânt al lui Adrian Buleu care, cel mai probabil va cerea achitarea pe motiov că e nevinovat, aşa cum a făcut-o şi până acum. Imediat după acest ultim act al procesului penal, judecătorii vor rămâne în pronunţare în acest caz. Sentinţa, care se poate da astăzi, sau în următoarea perioadă, nu este însă definitivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Procesul uciderii lui Abel Apostol, ultimul act