Antena Meniu Search
x

Procurorii au un cerc de suspecti in cazul femeii transate

Dupa cinci zile de cautari, procurorii din Dambovita anunta ca au un cerc de suspecti in cazul mortii Iulianei Neblea. Dar atat! Din trupul macelarit, au recuperat abia jumatate. Astazi, raul Arges a scos la suprafata noi ramasite

Vezi și

Suna infiorator! Dar asa e si cazul. Un asasinat tulburator pana si pentru anchetatori. Cei mai buni criminalisti incearca sa dezlege enigma. Astazi, au mai strans o parte din trupul macelarit al Iulianei Neblea.

Mana a fost gasita la aproape 200 de metri distanta fata de locul unde, acum doua zile, pompierii au descoperit un picior al victimei. Mai au la expertiza si trunchiul decapitat al Iulianei Neblea. Podul de la Cateasca ar fi locul de unde asasinul a incercat sa scape de cavadru. Insa, ofiterii judiciaristi nu pot inca sa refaca intregul traseu al victimei. “S-a creat un cerc se suspecti, insa, face parte din ancheta si nu putem da amanunte”, a precizat procurorul Camelia Matei.

Cert e ca moartea a venit la ocazie. Ar fi vorba de un sofer de camion, cel care s-a oferit sa o duca pe Iuliana acasa, vineri seara. Pana acum, procurorii au audiat mai multi suspecti. Nimic clar, insa. Pentru a face lumina, anchetatorii ar putea sa ceara, in curand, teste poligraf. Au pierdut timp si pentru verificarea unor piste care s-au dovedit a fi false.

Pe o pista falsa, au mers, cateva minute si pompierii. Au descoprit in raul Arges un sac suspect. Inauntru, insa, nu erau ramasite umane, ci de animal. Cautarile au fost, insa, mai usoare azi. Zece ore barajul de la Goleasca a fost oprit, pentru ca debitul raului Arges sa fie cat mai scazut.

Nici cainii de urma nu au avut prea mult succes. Maine, insa, cautarile se reiau. Iar, in curand, analizele de laborator ar putea face lumina. E posibil ca urmele asasinului sa fi ramas pe trupul victimei si astfel sa fie identificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Procurorii au un cerc de suspecti in cazul femeii transate