Antena Meniu Search
x

Procurorii îl vor după gratii pe adolescentul care și-a ucis fosta iubită

Băiatul de 17 ani, din Baia Sprie, care de sărbători şi-a omorât fosta iubită cu mâinile goale, pe stradă, va face închisoare. Medicii psihiatri au stabilit că a avut discernământ în momentul în care a comis fapta

Vezi și

Băiatul de 17 ani, din Baia Sprie, care de sărbători şi-a omorât fosta iubită cu mâinile goale, pe stradă, va face închisoare

Medicii psihiatri au stabilit că a avut discernământ în momentul în care a comis fapta. Aşadar, va fi judecat pentru crimă.

Pentru că este minor, băiatul riscă cel mult zece ani de închisoare, jumătate din pedeapsa pe care o primesc adulţii găsiţi vinovaţi de omor. Din Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei, acolo unde este internat acum, el va ajunge mâine în faţa judecătorilor.

Acum, că s-a stabilit că avea discernământ, procurorii vor cere arestarea lui preventivă. Tânărul şi-a ucis fosta iubită, cu doi ani mai mică, în a doua zi de Crăciun. Era supărat că nu vrea să se împace cu el. O cameră de supraveghere a surprins-o pe Paula cu 200 de metri înainte să ajungă acasă. În urma ei era el.

Trupul fetei a fost găsit a doua zi, în spatele Policlinicii din Baia Sprie. Suspectul a susţinut tot timpul că nu şi-a dat seama că a omorât-o pe fosta iubită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Procurorii îl vor după gratii pe adolescentul care și-a ucis fosta iubită