Antena Meniu Search
x

Produsele care aduc aminte de copilărie, preferate pentru masa de Crăciun

Obiceiurile bunicilor devin inspiraţia antreprenorilor. Din ce în ce mai mulţi transformă creşterea animalelor în afaceri de succes şi, pentru că mâncarea bio este din ce în ce mai căutată, produsele scoase la vânzare respectă întocmai reţetele tradiţionale.

de Redactia Observator

la 04.12.2019, 17:26

Vezi și

Obiceiurile bunicilor devin inspiraţia antreprenorilor. Din ce în ce mai mulţi transformă creşterea animalelor în afaceri de succes şi, pentru că mâncarea bio este din ce în ce mai căutată, produsele scoase la vânzare respectă întocmai reţetele tradiţionale. Aşa se face că românii pot pune pe mesele de sărbători şorici, slănină afumată, lebăr sau tobă cu gustul pe care îl ştiaţi din copilărie.

De la jumări, la sarmale, de la piftie la tobă şi lebăr, tot meniul tradiţional de sărbători poate fi cumpărat direct de la producător. Avantajele sunt multiple: produsele sunt delicioase, sunt ingredientele sunt bio şi nu necesită niciun pic de efort pentru preparare. Aşa se face că în faţa galantarelor este coadă la orice oră.

Gustul deosebit pleacă însă de la carne, spun producătorii. Hrăniţi doar cu cereale, porcii cresc de două ori mai greu decât animalele care primesc concentrate, dar sunt şi mult mai sănătoşi.

În gospodăria domnului Stefan, din Sânmartin sunt peste 30 de porci, diferite rase, unele exemplare pot ajunge și la 1000 de euro.

Gustul este însă incomparabil. Iar cel mai bine văd diferenţa chefii, cei care ştiu cel mai bine secretul cărnii bune.

Iar românii încep să ştie şi să caute şi ei mâncarea cât mai naturală. Motiv pentru care nu sunt descurajaţi de preţurile uneori mult mai mari decât în magazine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Produsele care aduc aminte de copilărie, preferate pentru masa de Crăciun