Antena Meniu Search
x

Declaraţie-surpriză în cazul profesoarei din Neamţ, care a avut o RELAŢIE INTERZISĂ cu elevul care s-a sinucis! Soţul ei, preot, spune că e o VICTIMĂ

Vezi și

Bărbatul susţine că elevul de 17 ani i-a corupt soţia, apoi s-a sinucis pentru că avea probleme acasă. Preotul, care a vorbit pentru prima oară cu reporterii Observator, e sigur că e tatăl copilului ce se va naşte, deşi probele anchetatorilor ar dovedi contrariul.

-Femeia asta a pierdut tot: serviciu, familie, prieteni, absolut orice. În sănătate e în piuneze şi e ţinută încarcerată, are probleme grave de sănătate, poate să moară în orice clipă. Şi dumneavoastră puteţi să cădeţi victimă într-o zi, dacă vreţi şi acceptaţi.  

Pentru soţul-preot, care şi-a luat astăzi soţia acasă, femeia care ar fi rămas însărcinată cu elevul ei este o victimă. Victima unui minor de 17 ani care a corupt o femeie cu 23 de ani mai mare să întreţină relaţii sexuale cu el. 

-Ce să-i ofere un copil de 18 ani la una de 40? Soţia mea are o grupă de sânge care arată clar că e frigidă. 

Pe acelaşi subiect

Preotul susţine că femeia este însărcinată în şapte luni cu el şi nu cu elevul care i-a fost iubit.

-E al meu sută la sută. Categoric e al meu. Ne chinuiam de mult timp să avem un copil.

Într-un mesaj pe care i l-a trimis lui Marius, înainte ca băiatul să se sinucidă, profesoara scria că e timpul ca relaţia lor să aibă un sens.

Profesoara: Acum că sunt însărcinată vom vedea... oricum vom rămâne frați creștini pentru totdeauna.

Elevul: Da.

Profesoara: Poate că nimic nu e întâmplător.

Elev: Cum spuneţi dumneavoastră!

Marius, olimpicul de la Liceul Teologic din Piatra Neamţ, s-a sinucis când profesoara a vrut să rupă relaţia. 

-El a învăţat în patru ani de seminar să se sinucidă şi a rezolvat problema. Copilul ăsta avea două accidente în momentul respectiv, era plin de datorii, avea o situaţie foarte gravă acasă.

Îndureraţi, părinţii lui Marius au cerut test de paternitate ca să dovedească abuzul comis de profesoara de 40 de ani asupra copilului lor de 17. 

După moartea lui Marius şi arestarea profesoarei lui a urmat un imens scandal în mediul şcolar. 

Acuzată de act sexual cu un minor în formă continuată şi însărcinată în şapte luni, profesoara CRINELA MARC a fost trimisă astăzi în arest la domiciliu. 

Peste două luni, ea va naşte un copil a cărui paternitate va fi stabilită în instanţă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Declaraţie-surpriză în cazul profesoarei din Neamţ, care a avut o RELAŢIE INTERZISĂ cu elevul care s-a sinucis! Soţul ei, preot, spune că e o VICTIMĂ