Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Profesorii unei şcoli speciale din Capitală, acuzaţi de acte de violenţă asupra unui copil cu sindromul Down

Tratamente speciale la o şcoală specială. Mama unui copil cu sindrom Down îi acuză de violenţă pe profesorii unei şcoli speciale din Capitală.

de Redactia Observator

la 14.02.2014 , 19:50

 Ironia sorţii face ca femeia să fie şefa unei organizaţii europene care apără drepturile copiilor cu deficienţe. Acum a simţit-o pe pielea ei. Spune că fetiţa i-a venit acasă plină de vânătăi. Cu certificatul medico-legal şi rapoartele de la psihologi, mama a început războiul cu şcoala.

Mădălina Turza apără drepturile copiilor cu dizabilităţi de ani de zile. Astăzi, şi le apără pe ale ei. Îi acuză pe dascălii de la şcoala specială numrul 11 din Bucureşti că i-au bătut copilul de 9 ani.

Mama fetiţei cu Sindrom Down a depus plângere penală, după ce a primit ceritificatul medico-legal care confirmă loviturile. La dosar, a fost ataşată şi fişa eliberată de psihologi.

Vezi și

Preşedinta Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu dizabilităţi are o singură explicaţie pentru loviturile primite de feteţia ei. Nu a dorit să-şi sedeze copilul.

După ce au aflat de plăngerea penală, profesorii de la şcoală au pasat răspunderea în curtea şefilor. Inspectorii Şcolari vor începe ancheta de luni. Iar până atunci nu vor comenta nici ei nimic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Profesorii unei şcoli speciale din Capitală, acuzaţi de acte de violenţă asupra unui copil cu sindromul Down