Antena Meniu Search
x

Profesorul de matematică, acuzat că şi-a pus elevii să se târască pentru a le mări nota, este nevinovat

A fost o glumă, nu abuz. Asta arată concluzia anchetei făcute de Inspectoratul Şcolar la Colegiul Tudor Vianu. Profesorul de matematică acuzat că şi-a pus elevii să se târască pentru a le mări nota, este nevinovat

Vezi și

A fost o glumă, nu abuz. Asta arată concluzia anchetei făcute de Inspectoratul Şcolar la Colegiul Tudor Vianu. Profesorul de matematică acuzat că şi-a pus elevii să se târască pentru a le mări nota, este nevinovat.

Dar, nu în totalitate. Nu şi-a umilit elevii, dar nu le-a dat testele la timp. Aşa că Inspectoratul spune acum că-l va monitoriza o perioadă. Asta a constat şi Inspectoratul Şcolar, după o anchetă care a durat două săptămâni. Principalii apărători ai profesorului au fost chiar elevii. Din declaraţiile elevilor rezultă că incidentul petrecut la clasă a fost o glumă a profesorului, înţeleasă ca atare de elevi, care nu s-au simţit umiliţi. Părinţii elevului participant la incident nu au depus o reclamaţie referitoare la acest incident. 

Chiar dacă a fost declarat nevinovat, Inspectoratul atrage atenţia asupra faptului că dascălul nu a respectat perioada în care se susţin tezele semestriale, aşa că profesorul de matematică va fi monitorizat. Întreg scandalul a pornit de la o postare pe facebook a unui profesor de la o şcoală particulară care a povestit cum dascălul de matematică şi-ar fi pus elevii să se târască prin clasă pentru a le mări nota.

După postare, şi mama unei eleve a continuat acuzaţiile chiar şi după ce colegii fetei sale au explicat că au fost doar nişte glume între ei şi dascăl.

O altă anchetă, făcută de Ministerul Educaţiei, va veni cu o nouă concluzie în acest caz.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Profesorul de matematică, acuzat că şi-a pus elevii să se târască pentru a le mări nota, este nevinovat