Antena Meniu Search
x

Program special la metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale

Metrorex vine în întâmpinarea călătorilor și anunță programul circulației trenurilor de metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 29.04.2021, 09:29

Cum vor circula trenurile de metrou
Programul la metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Program special la metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale

Restricţiile de circulaţie vor fi ridicate, sâmbătă noaptea, astfel încât credincioşii să poată merge la Biserică pentru Slujba de Înviere. În aceste condiţii, a fost anunţat programul circulației trenurilor de metrou în perioada Sărbătorilor Pascale.

În zilele de 30 aprilie, 1, 2 și 3 mai 2021, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale, pe toate magistralele. În noaptea de Înviere, 01.05.2021/02.05.2021, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00, la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

Oamenii care merg la Înviere nu trebuie să completeze declaraţie pe proprie răspundere

Credincioşii sărbătoresc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Învierea Domnului. Cu ocazia sărbătoririi Paştelui, restricţiile sunt mai blânde pentru cetăţeni. Mai ales în condiţiile în care rata de incidenţă din Capitală a scăzut, luni, sub 3,5 la mie. 

În noaptea de Înviere oamenii vor circula fără declaraţie. În noaptea de Înviere credincioşii pot circula între orele 22:00 şi 5:00. Desigur, este necesar să fie respectată distanţarea socială, trebuie purtată masca sanitară. Clerul va veni în întâmpinarea credincioşilor, astfel încât vor exista în afara bisericii standuri de unde se pot cumpăra obiectele folosite cu ocazia acestei sărbători. De asemenea, vor exista voluntari din partea bisericii care se vor ocupa de respectarea măsurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Program special la metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale