Antena Meniu Search
x

Programul Rabla a debutat cu scandal

A inceput programul Rabla. Evident, cu scandal, si asta in mai multe centre Remat din tara. Zeci de persoane au stat la cozi mai multe zile ca sa ia voucherul pentru o masina noua

Vezi și

Dupa o noapte de scandal, la poarta Rematului de pe Soseaua de Centura a Capitalei proprietarii de masini care asteptau voucherele au suprins mai multe persoane care parea ca vor sa intre in fata.

Si in Gorj tichetele valorice pentru programul rabla sunt insuficiente. Au fost date cate sase vouchere pentru fiecare centru, in total 72 pentru tot judetul. Iar proprietarii de masini au facut cale intoarsa. “Ne duce cu vorba de patru luni. Bataie de joc, nu inteleg prioritatea”, a declarat un nemultumit.

Si la Iasi oamenii s-au asezat cu masinile la coada de cateva zile pentru a prinde un voucher. Desi stiau ca tichetele sunt insuficiente, multi au venit si cu actele incomplete. “Speram sa fim norocosi, dar depinde de ce probleme vom intampina la verificare. Eu am actele corecte din punctul meu de vedere”, a povestit o soferita.

Peste 60 de masini au ramas abandonate la iesirea din Iasi, in apropierea Rematului. Proprietarii nu le-au mai luat acasa, pentru ca spera ca in curand autoritatile sa elibereze noi tichete pentru programul Rabla.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Programul Rabla a debutat cu scandal