Antena Meniu Search
x

Proiecţia unui film la Muzeul Ţăranului Român, întreruptă cu ritmuri de manele (Video)

Muzeul Ţăranului Român a fost din nou scena unui scandal de proporţii, a doua oară în mai puţin de o săptămână!

Vezi și

Muzeul Ţăranului Român a fost din nou scena unui scandal de proporţii, a doua oară în mai puţin de o săptămână!

Un grup de protestatari a oprit proiecţia filmului "Soldaţii. Poveste din Ferentari", pe motiv că face propagandă homosexuală. De această dată, nu au mai cântat muzică bisericească.

La puţin timp după începerea filmului semnat de Ivana Mladenovic, "Soldaţii, poveste din Ferentari", mai multe persoane au făcut gălagie şi au proiectat lumini pe ecran. Spectatorii au chemat imediat forţele de ordine.

După ce bărbatul a fost excortat afară, iar ceilalţi manifestanţi au plecat de bunăvoie, proiecţia filmului a fost reluată.

"E un film la limita documentarului, este un film care arată o realitate, o realitate tristă, dureroasă, dar pe care o arată într-un mod foarte sensibil, de fapt", a spus Ada Solomon, producatoarea filmului.

„Soldații, poveste din Ferentari" spune istoria lui Adi, un antropolog în vârstă de 40 de ani care se mută în Ferentari pentru a face documentare pentru lucrarea de doctorat despre manele. Acolo, îl întâlneşte pe Alberto, un rom sărac, fost deţinut, care promite să îl ajute să cunoască cântăreţi ai acestui gen muzical. Destul de repede, cei doi încep o altfel de relație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Proiecţia unui film la Muzeul Ţăranului Român, întreruptă cu ritmuri de manele (Video)