Antena Meniu Search
x

Protest cu lanţuri, la DNA

Un bărbat venit tocmai din Timişoara a protestat astăzi legat cu lanţuri de gratiile unei ferestre, la sediul DNA Bucureşti

Vezi și

Un bărbat venit tocmai din Timişoara a protestat astăzi legat cu lanţuri de gratiile unei ferestre, la sediul DNA Bucureşti

Bărbatul, un cetăţean turc susţine că în 2008 a fost păgubit de o bancă din Timişoara cu 160 de mii de euro. Iar până acum nu doar că nu a mai văzut niciun leu, dar nicio autoritate a statului nu l-ar fi ajutat să găsească vinovaţii.

Cu un dosar plin cu acte în mână, cu explicaţii numeroase şi cu un lanţ prins de o parte de gratiile unei ferestre ale sediului DNA şi cealaltă în jurul gâtului, bărbatul îşi spune apăsările. Ar fi fost furat de o bancă din Timişoara. Ar fi rămas fără 160 de mii de euro.

Cetăţeanul turc, venit în România încă din 1992, le-a povestit jurnaliştilor că a vândut un teren. În urma tranzacţiei a obţinut 270.000 de euro. Dar, în doar câteva luni, din cont i-ar fi lipsit mai bine de jumătate din banii depuşi în bancă.

În 2007 am vândut pământul, am plecat în Germania, în 2008, august, am venit şi nu am putut lua banii. De atunci ar fi urmat numeroase plângeri adresate bancii, dar şi poliţiei. În schimbul unei rezolvări, spune bărbatul, autorităţile române i-ar fi interzis intrarea în ţară timp de un an. O decizie care se dă însă în cazul suspecţilor de terorism.

Prin urmare, bărbatul a depus ieri o plângere la DNA. Dar nu a mai avut răbdare, iar astăzi a decis să protesteze în faţa instituţiei. Cerea ca procurorii să deschidă o anchetă. În schimb, bărbatul a fost desprins de gratii şi dus la o secţie de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Protest cu lanţuri, la DNA