Antena Meniu Search
x

Braşovenii au ieşit în stradă şi cer construirea unui aeroport în oraşul lor

Braşovenii vor aeroport! Şi îl doresc atât de mult, încât au organizat un protest original, doar-doar vor îndupleca autorităţile locale să le termine aeroportul

Vezi și

Braşovenii vor aeroport! Şi îl doresc atât de mult, încât au organizat un protest original, doar-doar vor îndupleca autorităţile locale să le termine aeroportul început în urmă cu un deceniu. Aşa că 150 de oameni, înarmaţi cu bagaje şi pancarte, s-au adunat în faţa Primăriei, ca să obţină finalizarea mult-doritului aeroport internaţional.

"Sunt consternat de ceea ce se întâmplă în ţară la mine! Am venit, încerc să prind şi eu un avion de la Braşov, dar văd că încă nu i-au pus motoarele. Păcat, păcat, Braşovul e pe primul loc la turism anul acesta şi noi încă nu avem aeroport." Aşa, cu zâmbetul pe buze, 150 de braşoveni au ocupat, ieri după-amiază, platoul din faţa Prefecturii şi au cerut autorităţilor să termine urgent aeroportul început în urmă cu 10 ani. Oamenii au format chiar şi un terminal simbolic. 

Pentru a fi cât mai vizibili, protestatarii au înălţat chiar şi un avion din baloane colorate. Dar, în Prefectură, nu i-a primit nimeni la discuţii.

Până acum, Consiliul Judeţean a investit 24 milioane euro pentru proiect şi pentru pistă. Ar mai fi nevoie de 29 de milioane de euro, pe care braşovenii îi aşteaptă de ani buni de la Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Braşovenii au ieşit în stradă şi cer construirea unui aeroport în oraşul lor