Antena Meniu Search
x

Un bărbat acuzat că a lovit cu piciorul în spate un jandarm la protestul din 10 august a fost reținut

Un bărbat acuzat că a lovit cu piciorul în spate un jandarm, în timpul protestelor din 10 august, din Piața Victoriei, a fost reținut.

Bărbat acuzat ca a lovit un jandarm, pe 10 august, reținut de procurori
Bărbat acuzat ca a lovit un jandarm, pe 10 august, reținut de procurori - Hepta

Un bărbat acuzat că a lovit cu piciorul în spate un jandarm, în timpul protestelor din 10 august, din Piața Victoriei, a fost reținut.

Bărbatul este acuzat de ultraj şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în data de 10 august, inculpatul I.L.G. a agresat un subofiţer de jandarmi aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, aplicându-i o lovitură cu piciorul în regiunea spatelui, după ce în prealabil l-a tras de vesta de serviciu.

"Totodată, prin acţiunile violente comise asupra persoanei vătămate, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică, creând un puternic sentiment de teamă numeroaselor persoane prezente la manifestaţia de protest.

Totodată, față de inculpat s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi,  judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat acuzat că a lovit cu piciorul în spate un jandarm la protestul din 10 august a fost reținut