Antena Meniu Search
x

Protestatarii s-au strâns din nou la Cotroceni, pentru a şaptea zi consecutiv, să ceară demisia preşedintelui Iohannis

Câteva sute de manifestanți s-au strâns în faţa Palatului Cotroceni, pentru cea de a şaptea zi consecutiv, și cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

Protestatarii s-au strâns din nou la Cotroceni, pentru a şaptea zi consecutiv, să ceară demisia preşedintelui Klaus Iohannis

Câteva sute de manifestanți s-au strâns în faţa Palatului Cotroceni, pentru cea de a şaptea zi consecutiv, și cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

Oamenii au pancarte cu mesaje precum Iohannis, demisia "Jos DNA, Poliţia politică", "Noi am votat, tu ne-ai dezbinat", "Ghinion, fă paşi". Manifestanţii sufl în vuvuzele, au huiduit şi au scandat ”Demisia”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ieri seară, în faţa Palatului Cotroceni au protestat aproximativ 400 de oameni, iar manifestaţia s-a încheiat cu o horă pe melodia populară ”Doamne, ocroteşte-i pe români”.

Recordul de participanţi la manifestaţia de la Cotroceni a fost puţin peste 2.000. Marţi, o parte a manifestanţilor au venit la protest cu autocare şi microbuze înmatriculate în judeţul Dolj. Miercuri seară, preşedintele Klaus Iohannis a mers în mijlocul protestatarilor, încercând să aibă un dialog cu ei. "Suntem cu toţii români", le-a spus manifestanţilor preşedintele Klaus Iohannis, care a stat acolo timp de câteva minute. Oamenii l-au huiduit şi i-au reproşat că a dezbinat ţara, strigând "Demisia". Ulterior, Iohannis a scris pe Facebook că înţelege să îşi exercite mandatul de preşedinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opţiunile lor şi că este "absolut firesc să existe diferenţe de păreri", fiind dreptul fiecărui cetăţean să-şi exprime convingerile paşnic şi civilizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Protestatarii s-au strâns din nou la Cotroceni, pentru a şaptea zi consecutiv, să ceară demisia preşedintelui Iohannis