Antena Meniu Search
x

Publicul a decis. Ana Maria, în finala iUmor!

Ana Maria Caliţa este tânăra care l-a făcut pe Mihai Bendeac să se îndrăgostească la prima vedere. De glumele ei.

Vezi și

Ana Maria Caliţa este tânăra care l-a făcut pe Mihai Bendeac să se îndrăgostească la prima vedere. De glumele ei. Juratul IUmor nu s-a mai putut abţine şi a sărutat-o în faţa a peste un milion de telespectatori. Concurenta a participat şi în sezonul 2, dar acum s-a întors decisă să ia premiul cel mare.

"Trebuie să vă spun exact de ce-am venit. Am venit să-mi iau premiul. Mihai, hai acasă! Glumeam, am venit pentru bani. Banii să-mi iau loc de parcare şi o boxă să-mi pun murăturile." Ana Maria Caliţa este actriţă şi susţine cursuri de teatru pentru copii.

"Copiii te analizează foarte mult. Au chestia asta. "Elsa n-are aluniţe pe faţă! Elsa n-are ceas la mână! Elsa n-are păr pe mână!" Aici mă enervez. Şi insistă: "Elsa n-are păr pe mână!" Ia uite, bă, i-ai stricat ceasul Elsei!" Nu doar juraţii i-au apreciat umorul, ci şi telespectatorii, care au votat-o pe aplicaţia IUmor. Pe lângă un loc în finală, concurenta şi-a asigurat şi un loc în inima lui Bendeac. 

Antena 1 a condus aseară pe toate cele trei targeturi de audienta, cu o medie de 8.1 puncte de rating și 19.8% cotă de piață, peste meciul FCSB - Dinamo transmis de Digi Sport 1. ProTV s-a aflat pe locul al treilea în preferinţele telespectatorilor cu audienţe la jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Publicul a decis. Ana Maria, în finala iUmor!