Antena Meniu Search
x

Publicul a decis. Ioana State a ajuns în finala iUmor!

Dacă ştii gramatică, ai umor. Iar Ioana State o dovedeşte. Tânăra, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă, este a patra finalistă a concursului.

Vezi și

Dacă ştii gramatică, ai umor. Iar Ioana State o dovedeşte. Tânăra, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă, este a patra finalistă a concursului iUmor. Ioana i-a făcut pe juraţi să-i ceară şi prietenia pe Facebook.

"Unul a vrut să-mi arate că a înţeles cum e cu acuzativul. Şi mi-a scris. Eşti fata PE CARE mi-a ajuns la inima mea... Nu pot aşa, dacă eu sunt femeia CARE o vrei, tu nu eşti bărbatul PE CARE îl doresc." Ea este Ioana State. Ei sunt cei mai exigenţi juraţi. Care râd în hohote.

"Am întâlnit în sfârşit un tip, care vorbea şi scria corect limba română. Până într-o zi, când a venit la mine şi m-a surprins: Noi ne despărţim. Dobitocule, NOI nu se poate despărţi." Telespectatorii au ales-o pe Ioana să meargă în finală. Tânăra are deja un public al ei. Pe Facebook. 

"Lecţia de gramatică" a Ioanei State a fost preferata tuturor, aseară. Emisiunea iUmor de la Antena 1 a fost lider de audienţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Publicul a decis. Ioana State a ajuns în finala iUmor!