Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Pui de lebădă cu un picior rupt, salvat de pompierii de la ISU Tulcea: "Era apatic şi nu se putea mişca"

Pompierii tulceni au ajutat, luni, un pui de lebădă cu un picior fracturat care nu se putea mişca pe suprafaţa unui lac, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

de Redactia Observator

la 10.10.2022 , 18:01

lebădă salvată de pompierii de la ISU Delta - Tulcea
Pui de lebădă cu un picior rupt, salvat de pompierii de la ISU Tulcea: "Era apatic şi nu se putea mişca" - ISU Tulcea

Puiul de lebădă a fost adus la punctul de control al ISU Delta de nişte persoane care au susţinut că l-au găsit pe un lac din judeţ. "Acesta era apatic şi nu se putea mişca", a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Daniel Năstase.

Pompierii au cerut la rândul lor ajutorul medicilor veterinari, iar puiul de lebădă a fost consultat de doctorul Vlad Cucu. "În urma consultului, s-a descoperit că un picior este fracturat, iar acum puiul de lebădă urmează să fie operat de doctorul Antal Boncoi. De recuperare se va ocupa doctorul Ştefan Răileanu", a precizat reprezentantul ISU Delta, potrivit Agerpres.

Aventură cu bucluc în Suceava, pentru o barză

Articolul continuă după reclamă

Primarul localității Poiana Stampei, din județul Suceava, a avut parte de o adevărată aventură în încercarea lui de a salva o barză ce a evitat să migreze către țările calde.

În operațiune au fost implicați angajați de la Garda de Mediu, Direcția Sanitar Veterinară, Delgaz și Inspectoratul pentru Situații de Urgență. În cele din urmă, ademenită câteva zile cu pește, barza a fost prinsă și trimisă la Sibiu pentru a fi adapostită pe perioda iernii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Pui de lebădă cu un picior rupt, salvat de pompierii de la ISU Tulcea: "Era apatic şi nu se putea mişca"